6 redenen

1. Puur natuur


Bij Ringana volgen we een heldere lijn: pure ingrediënten. Natuurlijke werking. Wij houden daarbij consequent vast aan ons uitgangspunt: de natuur. Daarom werken wij uitsluitend met natuurlijke, recyclebare grondstoffen. Kunstmatige conserveringsmiddelen, genetisch gemanipuleerde of chemische toevoegingen zul je bij ons niet tegenkomen.

2. Effectiviteit


Veeleisendheid en ecologisch denken zijn meer dan een doel op zich. Omdat we niets van onze kostbare ingrediënten verloren willen laten gaan, worden deze op speciaal daarvoor ontwikkelde manieren geoogst en verwerkt. Zo verkrijgen we de kostbaarste essentie van alles: die van de natuur.

3. Absolute versheid


Onze kennis is gebaseerd op moderne, wetenschappelijke inzichten en op traditionele kennis over de werkzame krachten van de natuur. Maar de basisgedachte is altijd dezelfde: wij gebruiken geen conserveringsmiddelen! Daarom hebben onze producten een beperkte houdbaarheid. En daar zijn we trots op: het bewijst immers dat onze producten absoluut vers zijn.

4. Dierproefvrij en bewust verpakt


Zuinig omgaan met grondstoffen en het behoud van een leefbare milieu is voor RINGANA allerbelangrijkste.De natuur staat voor ons aan de basis van alles wat wij doen: vanaf het inkopen van grondstoffen, onze veganistische en diervriendelijke productie tot en met het recyclen van verpakkingsmateriaal.

5. Onderzoek en productie


RINGANA staat garant voor de hoogste kwaliteit en absolute versheid. En dat kan eenvoudig omdat we alles vanaf één locatie doen. Van de ontwikkeling van de producten tot en met de verzending. Zo kunnen wij de hele productielijn nauwlettend in de gaten houden, echte topservice bieden en onze unieke producten direct naar de klanten verzenden.

6. Meerdere certificaten


Wij zijn bij RINGANA trots op ons team en op ons werk. Waardering door anderen maakt ons helemaal blij. Zo hebben wij bijvoorbeeld de onderscheiding gekregen voor het meest toonaangevende bedrijf in Oostenrijk op het gebied van innovatie, duurzaamheid en succesvol ondernemerschap (Leitbetrieb Austria). En we zijn ook heel trots op het Oostenrijkse GREEN BRANDS keurmerk, een erkenning van de hoogste kwaliteit duurzame producten.