So fresh


LEVENSLUST LAAT ZICH NIET KUNSTMATIG OPWEKKEN. WEL NATUURLIJK


Daarom gebruiken wij alleen maar hoogwaardige en puur natuurlijke grondstoffen en geen kunstmatige conserveringsmiddelen. Dat is het recept voor al onze producten. Daarover bestaat geen enkele discussie. Absolute versheid vinden wij zo belangrijk dat we dat niet alleen in onze producten toepassen, maar onze hele filosofie daarop baseren. En dat is vanaf het begin af aan nooit anders geweest.

sinds 1993


Samen met een heel team van deskundigen, die
zich ook lieten inspireren door dit idee, begon hij in 1993 RINGANA. In een klein laboratorium in Hartberg werden de recepten met behulp van een keukenmixer getest. Binnen drie jaar werden de eerste producten ontwikkeld. In die drie jaar van hard werken, gesteund door een flinke dosis idealisme, werden veel nieuwe ontdekkingen gedaan. En dat resulteerde uiteindelijk in een succesvolle, en een totaal nieuwe manier van denken in de huidverzorging: de verse cosmetica

Made in Hartberg


De keukenmixer hebben we inmiddels door een hightech-laboratorium vervangen. Behalve cosmetica maken we inmiddels ook een succesvolle lijn van voedingssupplementen. Maar de basisgedachte bleef hetzelfde.

En die zal ook altijd zo blijven. Ik wens je veel plezier met RINGANA!